Over de praktijk

Op onze website vindt u alle informatie over onze praktijk: wie wij zijn en wat we doen, de openingstijden van de praktijk, informatie over de waarneming in avond en weekend etc. Zo kunt u zeven dagen per week, 24 uur per dag bij de huisartsenpraktijk terecht voor meer informatie.

Huisartsenpraktijk Het Ven bestaat uit twee huisartspraktijken die veel samenwerken: praktijk J.J. Dunk & N.G.M. Thys en praktijk A.S.M. van den Heuvel -Smits & S.E.G. Raes. Patiënten staan bij één van beide praktijken ingeschreven en kunnen daar meestal bij hun vertrouwde huisarts terecht. Tijdens vakanties en nascholingen is er op Het Ven altijd een collega huisarts beschikbaar om waar te nemen voor de eigen huisarts. De praktijk is door de continue bezetting van assistentes ook 52 weken per jaar telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren.

NHG-accreditering

Huisartsenpraktijk Het Ven heeft al meerdere jaren het certificaat van de NHG-praktijkaccreditering. Dit is een NHG-logokwaliteitskeurmerk van de wetenschappelijke beroepsvereniging van huisartsen. Hiermee laten wij als praktijk zien dat we continue blijven werken aan kwaliteitsverbetering. Dit gebeurt door middel van screening van en verbetertrajecten in de praktijk. Dit wordt elk jaar door een onafhankelijke organisatie getoetst. Indien aan alle voorwaarden wordt voldaan, wordt het keurmerk weer voor een jaar toegekend. 

Onze website

Blader eens rustig door de pagina’s van onze website heen, we zijn benieuwd naar uw reactie. En keer nog eens terug, want de informatie op de site wordt regelmatig onderhouden en vernieuwd. Vergeet niet onze site toe te voegen aan uw favorieten.

Tot ziens op de praktijk!