Afspraak maken

Een afspraak maken kan op 2 manieren

Wilt u weten of een afspraak nodig is? Kijk op Thuisarts.nl of Moet ik naar de dokter? Daar is te zien of een afspraak noodzakelijk is.

1. Via Uw Zorg Online

Inloggen (praktijk Dunk & Thys)

Inloggen (praktijk Van de Heuvel-Smits & Raes)

Meer informatie over Uw Zorg Online

2. Telefonisch

0413 - 367 011 (praktijk Dunk & Thys)
0413 - 355 900 (praktijk Van de Heuvel-Smits & Raes)

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken. Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Meer hierover leest u op de pagina Assistentie en praktijkondersteuning.

Een afspraak duurt 10 minuten. Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, dan kunnen we er rekening mee houden in onze agenda.

Terugbelspreekuur

Er is een terugbelspreekuur voor vragen en adviezen. Dit kunt u ’s morgens afspreken bij de assistente. Overigens voor uitslagen van uitstrijkjes etc. en advies kunt u ook overleggen met de assistente.

Visite

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen. In de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling beter. Visites graag aanvragen voor 10.30 uur.